Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga

Benvinguts/des!

Cal imprimir o descarregar les entrades al mòbil al finalitzar la compra. Podeu accedir en qualsevol altre moment a les vostres entrades a través de la pestanya 'Zona personal'. Si us apliqueu algun descompte, caldrà acreditar-lo en el moment d'accés a l'esdeveniment.

No hi ha entrades a la venda en aquests moments.

Seleccioneu la data de la funció

55è ANIVERSARI DEL GRUP PORT BO

Havaneres a benefici de Càritas Palafrugell

TEATRE MUNICIPAL DE PALAFRUGELLUn any més arriba a l’escenari del Teatre Municipal de Palafrugell el tradicional concert d’aniversari del grup Port Bo que enguany celebra els 55 anys de la seva fundació.

El grup Port Bo neix l’any 1966 a Calella de Palafrugell amb motiu de la presentació del llibre: “Calella de Palafrugell i les havaneres”. El trio inicial, format per Josep Xicoira, Carles Mir i Ernest Morató, sovint era acompanyat al piano per el mestre Frederic Sirés autor de la popular l’havanera “La gavina”.

El grup, juntament amb altres amants del gènere, és l’impulsor de la cantada d’havaneres de Calella de Palafrugell, havent participat en totes les seves edicions. A més de participar en les cantades més importants de Catalunya, ho ha fet també a Mondragón, Donostia, Bilbao, Cádiz, Madrid, Valladolid, Torrevella, Mallorca, Menorca, Formentera, Perpinyà, Cotlliure, Luxemburg, Amsterdam, Zuric, Hessel i La Havana. En aquesta darrera, representant al país en el “Festival de Habaneras de La Habana” els anys 1989, 1991, 1992, i 1993.

El grup ha anunciat que està treballant en el relleu generacional. En aquest sentit, dos dels tres components de la formació deixaran el grup a partir de la primavera del 2022. Es tracta d’Ireneu “Mineu” Ferrer i Carles Casanovas, els dos membres més antics de la formació. Així, el relleu generacional al grup Port Bo es farà durant aquest any i Lluís Bofill i Xavier Jonama ocuparan el buit que deixaran els antics membres.

Malgrat l’anunci de comiat, ambdós continuaran sobre dels escenaris fins el 2022. La presentació oficial del canvi generacional al grup Port Bo es farà a finals de setembre al Teatre Municipal de Palafrugell, coincidint amb el tradicional concert d’aniversari de la formació.

Link Produccions S.L.U
C/ Pedret 7, Baixos- 17007 Girona
Correu electrònic: tiqueting@linkproduccions.com

Avís legal
Política de galetes
Tens una targeta regal?

Desenvolupat per